Μπάρες στάθμευσης ιδιωτικών parking

Αναδιπλούμενες μπάρες ασφαλείας για προστασία του πάρκινγκ σας

Μπάρες στάθμευσης ιδιωτικών parking
Κατασκευασμένες από γαλβανισμένο χαλυβδοσωλήνα με διάμετρο 42 mm και πάχος 1.8 mm διαμορφωμένο σε σχήμα U ή C. Διατίθενται σε εκδόσεις με 2 πόδια για πάρκινγκ με περιορισμένους χώρους και με 3 πόδια για αυξημένη αντοχή.
 
Οι αναδιπλούμενες μπάρες χρησιμοποιούνται κυρίως για τον έλεγχο πρόσβασης και στάθμευσης των οχημάτων. Οι σταθερές μπάρες βρίσκουν εφαρμογή στην προστασία πεζών και στην στήριξη και κλείδωμα ποδηλάτων.
 
Προστατεύουν τους ιδιωτικούς χώρους από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων και ασφαλίζουν, έναντι κλοπής, το οχημά σας όταν έχετε παρκάρει.
 
Απαγορεύουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων. Ταυτόχρονα προστατεύουν το κτίριο από προσπάθειες διάρρηξης με τρακάρισμα της πόρτας.
 
Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους. Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6 cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα. Όλες οι αναδιπλούμενες μπάρες κλειδώνουν με ειδικό λουκέτο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.
 
Οι ισχυρές αρθρωτές βάσεις, με στρογγυλεμένα άκρα και προτρυπημένες θέσεις στερέωσης, διασφαλίζουν λειτουργικότητα και γρήγορη εγκατάσταση. Ειδικά προστατευτικά καπάκια στις βίδες στερέωσης προστατεύουν από βανδαλισμούς
 
Διαθέσιμες και σαν σταθερά κάγκελα στάθμευσης για το κλείδωμα ποδηλάτων αλλά και την προστασία μαθητών στην έξοδο σχολικών αυλών. Η στήριξη των ποδηλάτων γίνεται εύκολα και χωρίς τον κίνδυνο στραβώματος της ρόδας. Ειδικές φλάντζες με τρύπες επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη στερέωση στο έδαφος.
 
Τα προϊόντα μαζί με τα υλικά στερέωσης (βύσματα και βίδες) καθώς και τις οδηγίες είναι συσκευασμένα σε χαρτοκιβώτιο διαστάσεων 60 cm x 80 cm x 5 cm. Όλες οι μπάρες καλύπτονται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας.
Μπάρες στάθμευσης ιδιωτικών parking
Ιδιαίτερα κατάλληλες για μεγάλα πάρκινγκ (επαγγελματικά, επιχειρήσεων, πολυκαταστημάτων κλπ) που θέλουν να εξασφαλίσουν σε μόνιμους πελάτες τους ή σε στελέχη τους ότι κάποιες θέσεις στάθμευσης θα είναι πάντα διαθέσιμες.
 
Ειδικά κιτ αναβάθμισης μπορούν εύκολα να μετατρέψουν οποιαδήποτε μπάρα με 2 πόδια σε μπάρα με 3 πόδια, αν οι ανάγκες αλλάξουν στο μέλλον.
 
Οι δημοτικές αρχές μπορούν να πεζοδρομούν με τις μπάρες περιοδικά κάποιους χώρους επιτρέποντας την κυκλοφορία αυτοκινήτων μόνο σε συγκεκριμένες ώρες για εφοδιασμό των καταστημάτων.Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τουριστικές περιοχές όπου η διαχείριση της κυκλοφορίας είναι δύσκολη και οι ανάγκες μεταβάλλονται συχνά.
 
Οι αυτοκόλλητες κόκκινες ανακλαστικές ταινίες που είναι τοποθετημένες σε όλες τις αναδιπλούμενες μπάρες τις κάνουν ευδιάκριτες από μακριά.
 
Σταθερές ή αναδιπλούμενες μπάρες είναι δυνατόν να τοποθετηθούν και κατά μήκος των πεζοδρομίων για να διαχωρίσουν με ασφάλεια την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
 
Οι αντιπροσωπείες και εκθέσεις αυτοκινήτων μπορούν με τις μπάρες να προστατέψουν τις θέσεις πάρκινγκ αλλά και τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε αυτές. Όταν χρειαστεί να μετακινηθεί κάποιο αυτοκίνητο οι μπάρες μπορούν εύκολα να ξεκλειδώσουν και να περιστραφούν στην οριζόντια θέση ανοίγοντας τον δρόμο και διευκολύνονταςτην είσοδο και την έξοδο.
 
Ειδικές εκδόσεις σε διαφορετικά σχήματα ή διαστάσεις είναι δυνατόν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών
 
Ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι η ιδιωτική σας θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι ή το κατάστημά σας θα είναι πάντα διαθέσιμη.
 
Ενδεικτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε:
 
  • Θέσεις Φόρτωσης
  • Βιομηχανία
  • Πάρκινγκ
  • Δημοτικούς χώρους
  • Ιδιωτικά γκαράζ
  • Ξενοδοχεία
  • Χώρους εκδηλώσεων
  • Θέσεις αναπήρων
Οι εφαρμογές των μπαρών στάθμευσης Parkado είναι πραγματικά ανεξάντλητες. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας προσφέρουμε την κατάλληλη για εσάς λύση.

Μπάρες parking

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ PARK-BLA

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ PARK-BLA
Ειδική προσφορά

Η οικονομικότερη τρίποδη μπάρα πάρκινγκ της αγοράς. Κατασκευασμένη από γαλβανιζέ σιδηροσωλήνα Φ32mm έχει διαστάσεις 700mm x 450mm. Κλειδώνει με λουκέτο έχοντας ανακλαστικές ταινίες κόκκινου χρώματος στο οριζόντιο τμήμα της. 
 
Παρέχει προστασία της θέσης πάρκινγκ, ενώ απουσιάζετε, από επίδοξους καταπατητές. Στη χαμηλή της θέση, λόγω του μικρού της ύψους, επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινηθεί χωρίς πρόβλημα.

Τιμή για εσας: 49,60 €

Αρθρωτή μπάρα τύπου C με 3 πόδια HSC3L-8050-4218-GAL

Αρθρωτή μπάρα τύπου C με 3 πόδια HSC3L-8050-4218-GAL

Μπάρα πάρκινγκ από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ42 με λουκέτο (8 kg) και διαστάσεις 760 mm x 500 mm. Διαθέσιμη και βαμμένη σε ral χρώματα Μπάρα με λουκέτο, το οποίο μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί σε περίπτωση που χριεαστεί. (πχ σε απώλεια κλειδιού). Είναι απλή στη χρήση της και λύνει το πρόβλημα της προστασίας της θέσης στάθμευσης.

Τιμή για εσας: 99,20 €

Πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ HSU3L-8050-4218-GAL

Πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ HSU3L-8050-4218-GAL
Ειδική προσφορά

Μπάρα πάρκινγκ από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ42 με λουκέτο (7 kg) και διαστάσεις 760 mm x 500 mm. Προστατεύει αποτελεσματικά τον χώρο σας ενώ διαθέτει επίσης και τρίτο πόδι αντιστήριξης για αντοχή στα χτυπήματα. Διαθέσιμη και βαμμένη σε ral χρώματα.

Τιμή για εσας: 78,53 €

Αρθρωτή μπάρα τύπου U με 3 πόδια HSU3L-8050-4218-GAL-BAM

Αρθρωτή μπάρα τύπου U με 3 πόδια HSU3L-8050-4218-GAL-BAM

Αρθρωτή μπάρα πάρκινγκ από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ42 με λουκέτο (7 kg). Διαστάσεις 760 mm x 500 mm και βαμμένη σε ral χρώματα Έχει έντονα χρώματα για να γίνεται αντιληπτή από μεγάλη απόσταση και σε έντονα καιρικά φαινόμενα. Προστατεύει ιδανικά τη θέση στάθμευσης όταν απουσιάζετε, αλλά και το όχημα σας όταν είναι παρακαρισμένο.

Τιμή για εσας: 119,87 €

Πτυσσόμενη μπαριέρα με 2 πόδια γαλβανιζέ HSC2L-8050-4218-GAL

Πτυσσόμενη μπαριέρα με 2 πόδια γαλβανιζέ HSC2L-8050-4218-GAL

Μπάρα πάρκινγκ από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ42 με λουκέτο (5 kg) σε διαστάσεις 760 mm x 500 mm. Διαθέσιμη και βαμμένη σε ral χρώματα. Αποτελεί μια οικονομική λύση για την προστασία της θέσης στάθμευσης. Ιδανική για γκαράζ με περιορισμένο ωφέλιμο μήκος.

Τιμή για εσας: 51,67 €

Ενισχυμένη πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια και κλειδαριά γαλβανιζέ AR580-D

Ενισχυμένη πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια και κλειδαριά γαλβανιζέ AR580-D

Χειροκίνητη τρίποδη μπάρα πάρκινγκ από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα με κλειδαριά. Η απόλυτη λύση για την προστασία της θέσης σταθμεύσεώς σας. Η μπάρα στάθμευσης η οποία διαθέτει ενσωματωμένη κλειδιαριά για μεγιστη ασφάλεια και φινέτσα.

Τιμή για εσας: 225,27 €

Μικρή μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης U3L-3040-3313-GAL

Μικρή μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης U3L-3040-3313-GAL

Η οικονομικότερη και μικρότερη αρθρωτή τρίποδη μπάρα της αγοράς. Κατασκευασμένη από γαλβανισμένο σωλήνα Φ33mm. Η μπάρα βρισκόμενη σε όρθια θέση παρεμποδίζει την κίνηση των οχημάτων και ασφαλίζει μία θέση παρκαρίσματος. Σε κατεβασμένη θέση επιτρέπει την ομαλή διέλευση των οχημάτων με εξουσιοδότηση.
 
Διαστάσεις πλ30cm x ύψ40cm (όρθια) ή 4cm (κατεβασμένη) Καθαρό βάρος: 3,5kg (περιλαμβάνονται βίδες και λουκέτο)

 

Τιμή για εσας: 47,53 €