Στοπ τροχών

Στοπ τροχών για εύκολο και γρήγορο παρκάρισμα με ασφάλεια

Στοπ τροχών μεγάλαστοπ τροχών
στόπερ ρόδας
Τα στοπ τροχών τοποθετούνται σε θέσεις πάρκινγκ αυτοκινήτων για να προστατεύουν τα σταθμευμένα οχήματα από μικροσυγκρούσεις κατά το παρκάρισμα. Η στερέωσή τους γίνεται σε τέτοιο σημείο ώστε οι ρόδες του αυτοκινήτου να βρίσκουν πάνω τους πριν αυτό κτυπήσει σε παρακείμενα εμπόδια (τοίχους, κολώνες, άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα κλπ)
 

στοπ τροχών παρκινγκ

Τα στοπ τροχών αποτελούν την πιο δημοφιλή λύση σε πολλά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί, στην προσπάθειά τους να παρκάρουν με ταχύτητα και ακρίβεια στους σχετικά περιορισμένους χώρους των οικιακών γκαράζ αλλά και των επαγγελματικών χώρων στάθμευσης.
 
Με την χρήση των στοπ τροχών τα αυτοκίνητα σταματούν με ασφάλεια, αφού οι τροχοί τους ακινητοποιούνται πριν χτυπήσουν στους τοίχους του πάρκινγκ ή σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα αποφεύγοντας τις ζημιές από αυτές τις μικρο-συγκρούσεις.
 
Είναι κατασκευασμένα από χύτευση ανακυκλωμένων λάστιχων αυτοκινήτων σε συμπαγή κομμάτια που έχουν μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα χωρίς να πληγώνουν τα λάστιχα των οχημάτων και τοποθετούνται συνήθως σε υπαίθρια ή σκεπασμένα πάρκινγκ, οικιακά γκαράζ και χώρους φόρτωσης αποθηκών.
 
Η μεγάλη διάρκεια ζωής τους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, τα καθιστά κατάλληλα για εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις ενώ η στερέωσή τους στο έδαφος γίνεται πολύ απλά με βύσματα. Ταυτόχρονα έχουν πολύ οικονομική μεταφορά, αποθήκευση και τοποθέτηση, ακόμα και από ένα άτομο λόγω του ιδιαίτερα μικρού βάρους τους.
 
Τα στοπ τροχών είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πάρκινγκ και τις κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν. Τα μακριά στοπ τροχών ακινητοποιούν και τους δύο τροχούς ενώ τα κοντά μπλοκάρουν μόνο τον ένα τροχό και γι' αυτό συνήθως εγκαθίστανται σε ζευγάρια.

στοπ τροχού

Στοπ τροχών

Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 50cm PARK-DH-223

Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 50cm PARK-DH-223
Ειδική προσφορά

Απλό μονό οικιακό στοπ τροχού σε διαστάσεις 500 x 160 x 100mm (5 kg)

Τιμή για εσας: 15,55 €

Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 60cm PARK-DH-225

Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 60cm PARK-DH-225

Χρωματιστό μονό οικιακό στοπ τροχού σε διαστάσεις 600 x 120 x 100mm (5 kg)

Τιμή για εσας: 20,05 €

Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 55cm PARK-DH-PB-4

Στοπ τροχού από λάστιχο μήκους 55cm PARK-DH-PB-4

Ενισχυμένο μονό ανακλαστικό στοπ τροχού διαστάσεων 55cm × 15cm × 10cm (5 kg)

Τιμή για εσας: 23,66 €

Ενισχυμένο ανακλαστικό μεσαίου μεγέθους στοπ τροχού 90cm PARK-PB-5

Ενισχυμένο ανακλαστικό μεσαίου μεγέθους στοπ τροχού 90cm PARK-PB-5

Στοπ τροχού από ανακυκλωμένο λάστιχο μήκους 90cm, ώστε να επιτυγχάνεται ασφαλές σταμάτημα ακόμα και σε μανούβρες. Ιδανικό σε στενά γκαράζ, προστατεύει το αυτοκίνητο από συγκρούσεις με τα δομικά στοιχεία. Πολύ απλή εγκατάσταση που δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό. Εύκολη συντήρηση: Δεν σκουριάζει, δεν σχίζεται, δεν θρυμματίζεται, δεν διαβρώνεται, δεν χρειάζεται βάψιμο. 
 
Αντιστέκεται στα χτυπήματα, χωρίς να σπάει, εξαιτίας της ευκαμψίας που του προσδίδει το λάστιχο. Έχει χαμηλό προφίλ ώστε να μην κινδυνεύουν τα αυτοκίνητα την στιγμή που προσεγγίζουν με το πίσω ή το εμπρός μέρος τους. Πολύ καλή ορατότητα, ακόμα και τη νύχτα, χάρη στις ενσωματωμένες αντανακλαστικές ταινίες.
 
Μήκος: 90cm - Πλάτος: 15cm - Ύψος: 10cm - Βάρος: 9.0 kg

Τιμή για εσας: 39,42 €

Στοπ τροχού μακρύ από ελαστικό μήκους 183cm PARK-DH-PB-2

Στοπ τροχού μακρύ από ελαστικό μήκους 183cm PARK-DH-PB-2

Επαγγελματικό απλό μεγάλο στοπ τροχών 1830mm x 150mm x 100mm (16 kg)

Τιμή για εσας: 76,37 €

Πλαστικό μονό στοπ τροχού PARK-DH-PB-32B

Πλαστικό μονό στοπ τροχού PARK-DH-PB-32B

Πλαστικό μονό στοπ τροχού από πλαστικό υψηλής αντοχής, με ανακλαστικές ταινίες περιμετρικά, σε διαστάσεις 560 x 150 x 100mm (1.3 kg)
Στερεώνεται σε 2 προτρυπημένες θέσεις.

Τιμή για εσας: 16,74 €

Μεταλλικό στοπ τροχού χαμηλού προφίλ PARK-SWS-42

Μεταλλικό στοπ τροχού χαμηλού προφίλ PARK-SWS-42

Μεταλλικό στοπ τροχού χαμηλού προφίλ διαστάσεων 42 x 16 x 8 cm. Βαμμένο με ηλεκτροστατική πολυεστερική βαφή φούρνου, είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε κάθε περιβάλλον. Το χαμηλό του ύψος επιτρέπει την χρήση του σε σπόρ αυτοκίνητα που συνήθως δυσκολεύονται να περάσουν πάνω από τα κλασικά στοπ τροχών.

Τιμή για εσας: 29,07 €

Πλαστική σφήνα τροχού για επιβατηγά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά PARK-DH-PWC-1

Πλαστική σφήνα τροχού για επιβατηγά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά PARK-DH-PWC-1

Πλαστική σφήνα τροχού για επιβατηγά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ακινητοποιούν τα οχήματα, συνήθως σε χώρους αποθηκών, για να γίνονται με ασφάλεια οι εργασίες φορτο-εκφόρτωσης αποκλείοντας την περίπτωση να ξεκινήσει αθέλητα κάποιο όχημα. Κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό, ανθεκτικό για τη συγκράτηση οχημάτων. Καταλαμβάνει μικρό χώρο και εύκολα βολεύεται στο πορτ-μπαγκάζ.
 
Ο πλαστικός τάκος τροχού έχει κίτρινο χρώμα για να φαίνεται ευκολότερα σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού και αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ελαφρύ φορτηγό αλλά και για επιβατικό όχημα.
 
Διαστάσεις 20cm x 14cm x 12cm Καθαρό βάρος: 500 g

Τιμή για εσας: 9,91 €

Τάκος τροχών από λάστιχο PARK-DH-WC-1

Τάκος τροχών από λάστιχο PARK-DH-WC-1

Ελαστικές σφήνες τροχών (τάκοι) για φορτηγά. Ακινητοποιούν τα οχήματα σε αποβάθρες αποθηκών για να γίνονται με ασφάλεια οι εργασίες φορτο-εκφόρτωσης αποκλείοντας την περίπτωση να ξεκινήσει αθέλητα κάποιο όχημα. 
Διαστάσεις 290mm x 190mm x 160mm (3,5 kg)
 
Ο ενισχυμένος αυτός ελαστικός τάκος τροχού έχει κίτρινες ανακλαστικές λωρίδες και ειδική λαβή για εύκολη μεταφορά. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε φορτηγό.

Τιμή για εσας: 23,88 €